Burhaniye İlkokulu

Vizyon: Hızla ilerleyen Türkiye’nin yapı taşları olan ve Dünya’nın kendilerine ayak uydurduğu öncüler yetiştirmek.

Misyon: Sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde çağdaş, yenilikçi, demokratik, girişimci, sorgulayan, analiz eden, çevre bilinci yerleşmiş, milli, insani ve ahlaki değerleri benimsemiş öngörüsü yüksek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Eğitimde İyi Örnekler Projesi; 2015 Yılında İstanbul 1. Oldu

Saatler: 08:45 İle 14:30 Arası
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (216) 321 82 56

WEB - https://burhaniyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BURHANİYE MAH. RESMİ EFENDİ SK. BURHANİYE İLKOKULU NO: 31 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Burhaniye metrobüs durağının yakınında bulunmaktadır. Beylerbeyinden girildiği zaman Abdullah Ağa Parkının yanındadır.

Ulaşım Okulumuza 4 şekilde ulaşabilmeniz mümkündür. 1) Üsküdar-Burhaniye Mahallesi arasında hizmet veren 11C İETT otobüsü ile. 2) Kadıköy - Polis Hastanesi Minübüsü ile. Bu minübüs Küplüce Mah. kadar gitmektedir. 3) Avrupa yakasından veya metrobüs duraklarına yakın bir yerden gelenler ise metrobüse binerek Burhaniye Durağında inerek okulumuza ulaşabilirler. 4) Kendi aracınız ile okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 10km - İlçe Merkezine 4km